Start > Olika skyltar

Olika Skyltar

Det är viktigt att en skylt passar in där den ska vara, därför finns det många olika skylttyper så att de passar bra in överallt vid alla tillfällen.

I menyn till vänster listar vi de vanligaste skylttyperna. Där finns det mer information om till exempel vad det finns för olika typer av neonskyltar eller kanske vad banderoller används till, och mycket mer.

Vilken skylt passar bäst?

Banderoller

Banderoller passar bäst om du vill ha en skylt där du annars har svårt att montera dem. En banderoll är en stor duk som är enkel att montera och enkel att packa ihop, den tål väder och vind och förmedlar ditt budskap under dagen.

Dekaler

Dekaler är enkla att ge som gåva till kunder, märka priser eller att använda som en enkel skylt. Dekaler är billiga och tar liten platts.

Bildekor

Bildekor gör din bil till en rullande reklampelare. Genom att klistra på som ett stort och avancerat klistermärke på din bil så kan du projektera alla möjliga motiv på bilen, det kan antingen vara för att göra reklam eller för att du vill att din bil ska bli mer personlig.

Fasadskyltar

Fasadskyltar är skyltar att ha på din fasad för att kunna synas på långt avstånd. Det är populärt att ha en lysande fasadskylt för att kunna synas dygnet runt.

Ljusskyltar

Belysta skyltar som syns over stora områden. Brukar ofta användas som fasadskylt med kan också användas inomhus.

Ljuslådor

Ljuslådor är perfekta att använda där det passerar mycket folk, dubbelsidiga ljuslådor gör att skylten syns från båda hållen. Genom att ha ett lysrör i ljuslådan som lyser upp skylten så fungerar ljuslådor bra dygnet runt.

Neonskyltar

Neonskyltar är tunna formade glasrör och passar perfekt att ha till den som vill synas på natten. Genom att forma de lysande glasrören till den text du vill förmedla så sänder neonskyltar ditt budskap till alla i som passerar din neonskylt.

Fönsterdekor

En fönsterdekal är som ett mycket väl designat klistermärke att ha på sitt fönster. Fönsterdekor kan användas till att visa upp din logo och göra reklam eller visa öppettider på ett smidigt sätt. Det går också att använda som insynsskydd så att ljus fortfarande kommer igenom med det går inte att se igenom.
Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar