Start > Olika skyltar > Fönsterdekor

Fönsterdekor

Fönsterdekor är en skylt på ett fönster. Genom att printa en text eller en bild på ett fönster så kan det hjälpa till att dra åt sig blickar mot fönstret. Fönsterdekor är ett enkelt och snyggt sätt att förvandla din fasad till något mer inbjudande.

Typer av fönsterdekor

Att ha en skarp text eller bild är bland de vanligaste typer av fönsterdekor med en annan typ av fönsterdekor som används mycket är fönsterdekor i frostad vinyl, det är typen går delvis att se igenom med det går fortfarande inte att urskilja vad som är på andra sidan av fönsterdekalen.

Ett annat sätt att använda fönsterdekor är att skära ut er logo inne i en heltäckande fönsterdekal, det går då bara att se in genom den utskurna loggan.

En enklare och billigare variant att använda som skylt på ett fönster är dekaler, men fönsterdekor är mycket stiligare och oftast med välgjort.

Användningsområden

Fönsterdekor kan användas för att visa öppettider på ett smart sätt eller att skylta för ett företag. Det kan också användas som insiktsskydd som hindrar insyn och ser väldigt stiligt ut, det brukar vara tacksamt att använda fönsterdekor som insiktsskydd i kontorsmiljöer.

Frostade fönsterdekor går mycket bra att använda till ställen där arbetsro behövs som till exempel konferensrum, kontorsrum och andra offentliga ställen.

Har ni inga bra fönster att printa fönsterdekor på så finns det flera andra alternativ för att göra din fasad mer inbjudande som till exempel fasadskyltar, banderoller eller kanske ljusskyltar.

Montera fönsterdekor

Skyltföretag som tillverkar fönsterdekor har också ofta servicen att montera fönsterdekalerna åt er. Om det är så att ni känner er händiga så går det alltid att montera det själv med det är inte att rekommendera.

Priset på fönsterdekor beror på hur stor yta fönsterdekalen ska printas ut på, desto större yta desto mer kostar det. Med det brukat ofta vara billigare per cm2 att ha en stor fönsterdekal.Andra liknande skyltar: bildekor, dörrskyltar


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar