Start > Olika skyltar > Fasadskyltar

Fasadskyltar

Vad är en fasadskylt?

En fasadskylt är som det hörs på namnet en skylt som monteras på en fasad. Skyltföretag runt om i hela Sverige erbjuder ett stort antal olika varianter av fasadskyltar, de hjälper till med både design och montering för att du smidigt ska kunna få en fasadskylt som passar just ditt företag. Små som stora, med eller utan belysning. Belysta skyltar syns extra tydligt och sprider sitt budskap ännu bättre när det är mörkt ute.

Typer av fasadskyltar

Fasadskylt

Fasadskyltar delas upp i kategorierna neonskyltar, ljusskyltar, ljuslådor samt diodskyltar och externt belysta skyltar. Nedan finns lite kort info om de vanligaste fasadskyltarna, klicka på texten för att läsa mer.

Ljuslådor

Ljuslådor är en inifrån belyst låda med ett motiv som syns bra både på dagen och på natten. På dagen ser en ljuslåda ut som en helt vanlig skylt och under kvällen och natten är den belyst av ett lysrör inifrån som gör att den syns bra även då.

Neonskyltar

Neonskyltar är gjorda av lysrör som är formade och finns i alla möjliga olika färger. En neonskylt ser som bäst ut då det är mörkt ute så de passar bäst att använda neonskyltar till företag som behöver synas väl när det är mörkt ute.

Ljusskyltar

En ljusskylt är en invändigt belyst skylt som lyses upp av antingen lysrör eller dioder(LED). Ljusskyltar ger därför maximal effekt dygnet runt.
Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar