Start > Olika skyltar > Dekaler

Dekaler

Vad är en dekal?

Dekal

Dekal som också kan kallas klistermärke är en tunn plast eller pappersbit med klister på baksidan. På baksida där klistret är brukar det sitta ett vaxat papper för att skydda dekalen från att bli förstörd och tappa sin fästande förmåga innan den används.

Dekaler är enkelt att montera upp och klarar av flera år utomhus utan att förstöras. En bra designad dekal är näst intill omöjlig att inte läsa när du ser den, det gör att dekaler fungerar bra som reklampelare. Därför kan man säga att en dekal är som en enklare variant av en skylt.

Det är billigare att tycka rektangulära dekaler än de som är runda eller har någon annan kreativ form, därav är rektangulära dekaler oftast det som blir billigast. Men det kan vara så att designen av din dekal inte passar bra på en enkel rektangulär dekal, då finns det fromskurna dekaler som kan formas helt efter dina önskemål.

Användningsområden

Dekaler har många användningsområden, du kan t.ex. märka dina varor med dekaler för att öka försäljningen, märka din leverans med ett klistermärke som visar adress, logga och telefonnummer. Ge bort dekaler till dina kunder med dina produkter som lite extra reklam.
Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar